Verrassend en vertrouwd  
Werken als leraar bij de Laurentius Stichting:

Verrassend en vertrouwd

Aan de slag bij Laurentius Stichting als:

Leerkracht

Werken als leraar bij de Laurentius Stichting heeft een aantal voordelen. Om te beginnen kun je kiezen uit veel verschillende scholen met eigen onderwijsvisies en dynamiek. Er is altijd een school die bij jouw eigen visie en ambities past. In de buurt van huis werken, is natuurlijk ook prettig. Kijk eens naar de vacatures op onze scholen in Lansingerland, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Nootdorp en Rijswijk.

Jouw plek in het team

Jouw plek in het team

Natuurlijk moet het schoolteam bij je passen. Plezier hebben met elkaar is tenslotte belangrijk. Veel leerkrachten bij de Laurentius Stichting omschrijven hun team als een fijne, vertrouwde groep mensen bij wie je jezelf kunt zijn en waar je gezien en gehoord wordt. Kom eens kennismaken met een aantal scholen, de directeuren en het team, of loop een dag mee! Dan weet je meteen of het klikt.

Jouw professionele invloed

Jij als leerkracht bent mede-eigenaar van de school; dat is onze overtuiging. Je zet al jouw kennis en ervaring – én die van je collega’s – in om de school en de kinderen steeds beter te laten worden. Je krijgt de ruimte om je lessen vorm te geven zoals jij goed vindt, met alle creativiteit die je wilt inzetten. Je kunt je talenten inzetten, bijvoorbeeld door je te specialiseren of events te organiseren. Je krijgt vertrouwen, opbouwende feedback en steun. Op alle scholen hechten we aan een cultuur van eerlijkheid over wat goed gaat en beter kan. Open staan voor reflectie. Je mening geven en naar elkaar luisteren. Samen met je team maak je de beste keuzes voor jullie school en de kinderen. 

Vacatures in de spotlight

Zoek je een onderwijsbaan in Lansingerland, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Nootdorp of Rijswijk? Wil je werken als leerkracht in het primair onderwijs? Wil je je laten opleiden op school? Wil je je omscholen tot leraar basisonderwijs? Bij de Laurentius Stichting kun je werken en leren op een basisschool, in het speciaal basisonderwijs, praktijkonderwijs of internationaal onderwijs. Bekijk de onderwijsvacatures of stuur een open sollicitatie.

Bekijk alle vacatures
Citaten van Laurentius leerkrachten

Citaten van Laurentius leerkrachten

“Elke dag doen mijn collega’s en ik ons best om kinderen een goed gevoel te geven en ieder kind écht te zien. We genieten van de groei, op welk vlak dan ook, die we kinderen door zien maken.”

“Al die jonge kinderen om mij heen laten mij ook weer spelen!”

“Toen ik behoefte kreeg aan een andere rol op school, heeft de Laurentius Stichting mij geholpen met mijn overstap naar intern begeleider. De mensen van personeelszaken doen echt hun best voor je.”

“Ik ben begonnen op het vmbo en heb uiteindelijk de pabo gedaan. Mijn talent: bij de wereldvakken verzin ik de leukste werkvormen.”

 
:

Laurentius innoveert
Laurentius spreekt
Laurentius leert
Laurentius werkt