Solliciteren
Over de Laurentius Stichting:

Solliciteren

We willen je graag leren kennen!

Ben je enthousiast over een vacature op een school van de Laurentius Stichting? Leuk! Solliciteren bij ons doe je zo.
  1. Via het sollicitatieformulier op deze website vragen wij om enkele persoonlijke gegevens en jouw cv. Na het versturen van je sollicitatie krijg je een bevestiging per e-mail.
  2. Op basis van jouw cv bekijken we of jouw profiel past bij de vacature, of misschien wel bij een andere vacature. Binnen 10 werkdagen krijg je van ons een reactie.
  3. Tijd om elkaar te leren kennen! We bespreken graag of jouw kennis en ervaring bij de functie past en of de functie en de school bij jou passen. Als we er allemaal een goed gevoel over hebben, volgt een tweede gesprek en kun je meelopen op school, zodat je ook collega’s leert kennen en sfeer kunt proeven.
  4. Als er een match is, volgt een arbeidsvoorwaardengesprek met de directeur. We kijken graag wat bij je past en welk maatwerk we kunnen bieden.
  5. Zijn we het eens geworden? Gefeliciteerd met je nieuwe baan! We nodigen je uit voor de kennismakingsbijeenkomsten en hebben een mooi inwerkprogramma, inclusief begeleiding, voor je gemaakt. Fijn dat je onze nieuwe collega bent!
Laurentius innoveert
Laurentius spreekt
Laurentius leert
Laurentius werkt