Switchen van school
Over de Laurentius Stichting:

Switchen van school

Werken op de school die bij jou past

Wij vinden het belangrijk dat je werkt op een school die bij je past: bij wat je kunt en wilt. Binnen de Laurentius Stichting kun je daarom switchen van school en/of functie. We hebben veel leuke en verschillende scholen, in verschillende ontwikkelingsfases en met verschillende onderwijsvisies. Voor ieder wat wils!

Overstappen naar een andere school

Veel collega’s profiteren hiervan en stappen zo nu en dan over naar een andere school binnen de stichting. Bijvoorbeeld om nieuwe lesmethodes te leren kennen, met een andere groep kinderen te werken of door te groeien. Ook voor onze scholen is het fijn om regelmatig een frisse blik binnen te halen, of collega’s te vinden die de school een nieuwe fase in loodsen.

:

HR-collega’s denken met je mee

De collega’s van de afdeling HR staan het hele jaar door voor je klaar om met je mee te denken. Zij geven jou, samen met de directeuren, de gelegenheid om je op verschillende scholen te oriënteren, gesprekken te voeren en ze verzorgen alles rond een eventuele nieuwe werkplek. Zodat jij je kunt richten op je werk en jezelf. Meer weten over de matching tussen jou en school? Neem contact op de collega's van de HR afdeling.

Collega’s over hun switch

“Mooi dat je binnen Laurentius Stichting de kans krijgt om nieuwe werkervaring op te doen met behoud van je vaste contract. Ik kan het iedereen aanraden.”

“Ik wil graag in het onderwijs blijven werken, maar minder uren. Met hulp van mijn directeur en de afdeling HR ben ik me aan het oriënteren op andere functies op mijn eigen school en op andere scholen.”

“De overstap naar een andere school en ander type onderwijs was best pittig. Je moet bijvoorbeeld nieuwe methodes leren kennen. Inmiddels heb ik mijn draai gevonden. Ik vind het vooral heel positief dat ik door mijn ervaring op vorige scholen een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de school en dat ik mezelf verder ontwikkel.”

:

Laurentius innoveert
Laurentius spreekt
Laurentius leert
Laurentius werkt